onsdag 17. juni 2015

Avslutningsgave i barnehage

Mitt eldste barn er 6 år og skal starte på skolen til høsten. Det er selvfølgelig veldig stort for henne.

Siden hun skal slutte i barnehagen har jeg kjøpt skrapelodd og Gullbrød til alle ansatte. 16 stk i alt.

Jeg lurte lenge på hvordan jeg skulle løse dette. Jeg hadde bestemt meg for at enten skulle barnehagen som institusjon få noe de trengte. De ønsket seg en vanntett uteklokke. Men dagene gikk før jeg fant den perfekte klokka. Så da ble det med tanken. Dessuten har de Samarbeidsutvalget i barnehagen til slikt.

Så tenkte jeg videre på om det var greit å kun gi en gave til hun som har  hatt ansvaret for skolestarterne dette året. Det kjentes ikke helt Ok, så vurderte jeg til avdelingens ansatte. Men det ble feil det også. Så da endte jeg opp med å løse det på denne måten. I tilegg fikk hun som var ansvarlig for skolestarterne dette året et gavekort hos en lokal fotterapeut. Jeg tenker at jeg er så dårlig på egenpleie selv. Så det er godt å få gavekort på slikt. Dessuten så trenger en ikke hundre lysestaker,kopper,blomsterskjulere etc.

Kortet hun skal få ble laget til stafetten på scrapping.no. Jeg viser det en gang til:
 
 

Det står på stempelet stjernekvalitet. Dette indikerer god kvalitet på arbeidet hun har gjort. Og skolestarternes gruppe heter Stjerne. Så da syntes jeg det passet svært godt. Håper hun  blir glad og fornøyd.

Så er det jo da de andre ansattes lille oppmerksomhet. Jeg hadde ikke noe stempel som passet, men valgte å skrive med "kråkeskriften" min "Gullende god". Alle gavelappene er laget av blomster som jeg har hatt liggende en stund. Har ikke funnet rette bruksområde, men det var nok fordi de var tiltenkt dette prosjektet tenker jeg. Har plukket ut blomster med mest sommerfarger. Jeg har stemplet en Swirl med distressink, så håper ikke de blir helt ødelagt siden det regner i dag. Men Staz on puta mi er helt tørr :(

Alle lappene er forskjellige. Det er ingen like. Det synes jeg er så hyggelig med egenlagede ting. Dessuten så er det gøy å få noe som er laget bare til deg med DEG i tankene. Så har når jeg skrev på lappene tenkt på hvilken lapp som passet hvilken ansatt. Bakpå står det teksten:

Barnehageansattsnavn
Takk for meg
Barnets navn

En enkel men grei hilsen.
Utvalget av de forskjellige lappene
 
 


Nærbilde av en

Helt ferdig.
Denne kreasjonen er inspirert av Cornelia. Det jeg ble inspirert av kan du finne her. Håper dere vil ta en titt hos henne også.

Takk for titten.

Ingen kommentarer: